Της Αναστασίας Παπαδοπούλου υποψήφιας Δημοτικής Σύμβουλος με τον Α.Παπαδούλη στην Δημοτική Ενότητα της Ν.Ιωνίας

Ο απερχόμενος δήμαρχος έδωσε χθες συνέντευξη στο κανάλι Οpen με σκοπό να προβληθεί κατά την άποψη του περισσότερο μέσω του Αθηναϊκού καναλιού. Ωστόσο η όλη παρουσία του ήταν απογοητευτική και για μία φορά ακόμη επέπεσε σε ατοπήματα και απέδειξε την παντελή έλλειψη οποιουδήποτε σχεδιασμού και προγραμματισμού του συνδυασμού για την πόλη. Όπως ο ίδιος είπε αυτολεξεί όταν για πρώτη φορά εκλέχθηκε δεν είχε κανένα πρόγραμμα για το Δήμο, διότι δεν ήξερε από αυτά τα πράγματα. Ωστόσο σήμερα πέντε χρόνια μετά και πάλι στερείται παντελώς προγράμματος και στόχων και για μια ακόμη φορά κατεβαίνει στα τυφλά.
2) Εν συνεχεία σε βίντεο που προβλήθηκε στην εν λόγω εκπομπή για πολλοστή φορά μας έδειξε τους κόμβους οι οποίοι είναι το καύχημα της επελθούσα δημοτική αρχή αλλά παρέλειψε να αναφέρει ότι στα έργα που καυχιέται ότι ομόρφυναν τον Βόλο, ουδεμία συμμετοχή είχε στον σχεδιασμό τους, αλλά ότι υλοποιήθηκαν με χρήματα της Περιφέρειας.
3) Παντελώς ψευδώς ανέφερε στην εκπομπή ότι τα έργα έγιναν στον Βόλο και τη Νέα Ιωνία, ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, και τα μόνα έργα υποδομών ήταν αυτά που έγιναν από τους προηγούμενους Δημάρχους και μετέτρεψαν τη Νέα Ιωνία σε σύγχρονη πόλη. Αντίθετα η απερχόμενη Δημοτική αρχή βάλθηκε να επιστρέψει την πόλη πολλά χρονιά πίσω να την μετατρέψει στον παλιό συνοικισμό ερημοποιώντας την Νέα Ιωνία, χωρίς κανένα έργο υποδομής, και χωρίς καν να συντηρηθούν τα ήδη υπάρχοντα. Το ίδιο ακριβώς συνέβη στις ακραίες συνοικίες του Βόλου του καθώς και σε όλες τις δημοτικές ενότητες
4) Η παρούσα δημοτική αρχή δεν έχει απολύτως καμία διάθεση να αγωνιστεί για να διαφυλάξει την υγεία των πολιτών του Βόλου. Μάλιστα το δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν είναι διατεθειμένος να κάνει οτιδήποτε για την ρύπανση που αντιμετωπίζει ο Βόλος , αποδέχεται την καύση RDF SRF εφόσον όπως είπε αποφάσισε η Κυβέρνηση για το θέμα αυτό και πρέπει να συμμορφωθεί. Ωστόσο αυτή η ηττοπάθεια δεν προσιδιάζει σε δυναμική τοπική αυτοδιοίκηση, που έχει λόγο και άποψη και υπερασπίζεται τα δικαιώματα των πολιτών της στο βασικότερο αγαθό όλων: την υγεία.
4) Είπε δε χαρακτηριστικά, ότι εμείς στο Βόλο κάνουμε γιορτές δωρεάν (!!!! – νομίζοντας ότι οι πάντες τρώμε κουτόχορτο) και μάλιστα το γιορτάζουμε για 40 ημέρες!!!! Όταν μάλιστα η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος κ. Μαυραγάννη έθεσε το ερώτημα εάν η πόλη ευημερεί γενικά και ποιο το ποσοστό ανεργίας, αφού έλαβε την απάντηση ότι η ανεργία ανέρχεται στο 40% έθεσε το αυτονόητο ερώτημα: Εσείς με 40% ανεργία το γιορτάζεται 40 ημέρες?
5) Και βέβαια τίποτα δεν απάντησε για την ΔΕΥΑΜΒ, αλλά αόριστα και ατεκμηρίωτα ανέφερε ότι θα φέρει φθηνό νερό. Τέλος για πολλοστή φορά κατονόμασε τους αντιπάλους του σε απατεώνες διορθώνοντας το εν συνεχεία και το πολιτικούς απατεώνες και απαξιώνοντας το όλο πολιτικό σύστημα.
Η αποχαύνωση, τα λαϊκά γλέντια εις βάρος του δημοτικού προϋπολογισμού, τα έργα βιτρίνας και γενικότερα η ανουσιότητα για μια ακόμη φορά επισφραγίστηκαν και στην εκπομπή αυτή.
Αυτά είναι τα έργα και οι στόχοι του απερχόμενου Δημάρχου. Συνδυάζοντας δε όλα αυτά με τις ύβρεις σε βαθμό πεζοδρομίου , τους προπηλακισμούς των αντιπάλων του, την φίμωση των διαφωνούντων και απαξίωση αυτών έχουμε την πλήρη εικόνα της παρούσας και ευτυχώς απερχόμενης δημοτικής αρχής.