Σοκ προκαλεί η καταγγελία που απασχολεί από το περασμένο Σάββατο τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές ότι δύο νεαροί ρομά από την Βουλγαρία, ο ένας μάλιστα μόλις 11 και ο άλλος κοντά στα 19, κατηγορούνται για ληστεία και πιθανό βιασμό σε βάρος 50χρονου ατόμου από τον Αλμυρό με νοητική υστέρηση.

Η υπόθεση φέρεται να συνέβη σε αγροτική περιοχή κοντά στον Αλμυρό με φερόμενους πρωταγωνιστές τον 11χρονο και τον 19χρονο Ρομά, που κατηγορούνται ότι απείλησαν πως θα χτυπήσουν τον 50χρονο με νοητική υστέρηση 80% και στη συνέχεια φέρεται να ασέλγησαν σε βάρος του. Την καταγγελία έκανε ο ίδιος ο 50χρονος στο Αστυνομικό Τμήμα του Αλμυρού, αστυνομικοί του οποίου συνέλαβαν τους δύο νεαρούς, με τον 19χρονο να φέρεται να δηλώνει πως απλώς παρακολούθησε κρυμμένος όσα συνέβησαν και τα οποία αποδίδει στον 11χρονο!!!

Πάντως οι δύο φερόμενοι κατηγορούμενοι αρνούνται ότι υπήρξε βιασμός, ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης του 11χρονου πληροφορίες αναφέρουν πως παρουσίασε στο στάδιο της προανάκρισης ιατρική έκθεση πως ο 50χρονος δεν φέρει ευρήματα σεξουαλικής κακοποίησης.