Σας παρουσιάζουμε όπως δημοσιεύθηκαν τα δελτία τύπου των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Α.Μεϊκόπουλου & Κ.Παπανάτσιου από την περιοδεία τους το Σαββατοκύριακο στις πίτες!!! Επισημαίνουμε ότι η Μαρίνα Χρυσοβελώνη που πάει παντού, οπως και Ζέτα Μακρή δεν βγάζουν Δελτίο Τύπου για πίτες, αλλά αρκούνται απλώς σε ανάρτηση φωτογραφιών τους στην προσωπική τους σελίδα στο FB. Κατά τα λοιπά η ζωή συνεχίζεται…

Δελτίο Τύπου Α.Μεϊκόπουλου

Στο Βόλο βρέθηκε ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος για μια σειρά εκδηλώσεων στις 10-12 Ιανουαρίου 2020.
Την Παρασκευή 10/01/2020, ο Βουλευτής παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου (Λ.Ε.Β.) για την κοπή πίτας και τον εορτασμό των 100 χρόνων ζωής και δράσης του Σωματείου. Ανέφερε ότι: « Το Σωματείο, μέσα σ’ αυτόν τον αιώνα ζωής έχει επιδείξει πλούσια και συνεχή δράση στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πολης του Βόλου» και συνέχισε λέγοντας ότι: «με τη δραστηριοποίησή του γύρω από τους τομείς της ελληνικής παραδοσιακής τέχνης συνεισφέρει στη διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς». Ευχήθηκε στα μέλη και τους φίλους του Σωματείου καλή λυκειακή χρονιά και δήλωσε συμπαραστάτης τους στην επίτευξη των σκοπών του Σωματείου.
Στη συνέχεια, ο Βουλευτής παρέστη στην χοροεσπερίδα και κοπή της πίτας του Συλλόγου Εργαζόμενων Νοσοκομείου Βόλου & της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον καθημερινό και αδιάκοπο αγώνα όλων εργαζομένων που κρατούν το Νοσοκομείο όρθιο σε συνθήκες εξαιρετικά δυσχερείς και επισήμανε ότι η πολιτεία οφείλει να επιδείξει ειλικρινή πρόθεση για την επίλυση των προβλημάτων του. Τόνισε ότι θα βρίσκεται δίπλα τους σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο και ευχήθηκε καλή δύναη στη συνέχιση του έργου τους.
Το Σάββατο 11/01/2020, ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιππικού Συλλόγου Βόλου «Κένταυροι», όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο και τα μέλη του. Ο Βουλευτής αναφέρθηκε στη μεγάλη δράση του Συλλόγου που προσελκύει ιππείς από όλη την Ελλάδα και στην εξοικείωση που επιτυγχάνεται μεταξύ παιδιών και αλόγων και δήλωσε ότι το έργο και η δραστηριότητα του Συλλόγου θα πρέπει να στηριχθούν περισσότερο από την Πολιτεία και τους τοπικούς φορείς.
Την Κυριακή 12/01/2020, ο Βουλευτής βρέθηκε στον ετήσιο χορό και κοπή της πίτας του Σωματείου Ατόμων με αναπηρία όρασης Ν. Μαγνησίας «Μάγνητες Τυφλοί». Ο κ. Μεϊκόπουλος ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά και ανέφερε ότι: «η αξιοπρέπεια, η κοινωνική προστασία και τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία είναι αδιαπραγμάτευτα», ενώ συμπλήρωσε οτι: «με τη χώρα πλέον εκτός μνημονίων και την οικονομική κρίση των προηγούμενων ετών να απομακρύνεται, η Πολιτεία οφείλει να εντείνει τις πρωτοβουλίες της για τη στήριξη των ατόμων με αναπηρία».

Δελτίο Τύπου Κ.Παπανάτσιου

Η Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μαγνησίας κ. Κατερίνα Παπανάτσιου, παρευρέθηκε σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, στο Βόλο.
Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου και τον εορτασμό 100 χρόνων από την ίδρυση του ιστορικού σωματείου, το οποίο έχει επιδείξει σημαντικό έργο σε πολιτιστικό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό επίπεδο, και ευχήθηκε στη Λυκειακή οικογένεια, καλή και δημιουργική χρονιά, υγεία και δύναμη για τη συνέχιση του πολύτιμου έργου τους.
Το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου η Βουλευτής παρευρέθηκε στην χοροεσπερίδα και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου και των νοσοκομειακών γιατρών. Συνεχάρη όλους τους εργαζόμενους, που στα χρόνια της κρίσης δούλεψαν και συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά, παρόλες τις αντιξοότητες και ελλείψεις, ώστε να στηρίξουν το σημαντικό ρόλο της Δημόσιας Υγείας και να αναβαθμίσουν τις παροχές του Νοσοκομείου και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη. Δήλωσε επίσης ότι θα συνεχίσει να διεκδικεί και να αγωνίζεται για ένα σύγχρονο, ποιοτικό, με όλο το φάσμα των υπηρεσιών φροντίδας, Δημόσιο Σύστημα Υγείας προσβάσιμο σε όλους και όλες ανεξαιρέτως.
Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, παρέστη στην παρουσίαση του βιβλίου «Με το ίδιο βλέμμα», του συγγραφέα Πάνου Αντωνόπουλου. Κατά την παρουσίαση, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον συγγραφέα, την Βολιώτισσα ηρωίδα του βιβλίου και τη δημοσιογράφο, συντονίστρια της παρουσίασης, Ροσάνα Πώποτα