Η πιθανότητα να πεθάνει κανείς σε ηλικία κάτω των 40 από τον κορονοιο είναι κάτω από 0.3%. όμως οι νέοι αντέχουν 100πλασιο ιικο φορτίο σε σχέση με τις υπερήλικες χωρίς να έχουν πρόβλημα και έτσι το μεταδίδουν σε πιο μεγάλους .
Όσοι αγνοειτε τις προειδοποιήσεις και νομίζετε ότι ο Θεός θα σκοτώσει το ιό επειδή εσείς πιστεύετε , κάντε μια εξαίρεση στην πίστη σας γιατί μπορεί να το μεταδώσετε σε άλλους που δεν πιστεύουν σαν εσάς και να πεθάνουν. Μην είστε εγωιστές . Σκεφτείτε τους συνανθρώπους μας . Το πρόβλημα είναι ιατρικό και είναι σοβαρό .
Στην Κορέα στην αρχή κάποιος θερμοκεφαλος παρόλο που ήταν άρρωστος πήγε εκκλησία . Κόλλησε όπως αποδείχθηκε άλλους 59 και αυτοί άλλους 1000. Χωρίς να το ξέρουν γιατί τότε άρεσε να πηγαίνουν εκκλησία . Δείτε τι έγινε στην Ιταλία . Στην Ιταλία τώρα διωχνουν τους αρρώστους από άλλες ασθένειες να πάνε σπίτι τους γιατί δέχονται μόνο ασθενείς με κορονοιο.
Η Ελλάδα είναι στην αρχή της λογαριθμικης κλίμακας . Τώρα έχουμε 120 κρούσματα . Σε 10 μέρες 1000. Στις αρχές Απρίλη οι ειδικοί λένε ότι στην Ελλάδα θα έχουμε 10000 κρούσματα . Που θα τους βάλουμε ;
Σας παρακαλώ ακούστε τις αναλύσεις των ειδικών .
Ο ιός ζει περίπου 10 ώρες σε μεταλλικές επιφάνειες και 6 ώρες στα ρούχα .
Δεν είμαστε σε διακοπές .
Πρέπει να μείνουμε μέσα .
Μην υποτιμάτε την κατάσταση . Τώρα που είναι νωρίς