Πλήθος κόσμου έδωσε για ακόμη μια χρονιά το «παρών» στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που πραγματοποίησε χθες η ΕΛΕΠΑΠ στην Εξωραϊστική Λέσχη. Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, με έντονο το γιορτινό κλίμα και με έναν διάκοσμο που ενθουσίαζε, οι παρευρισκόμενοι στήριξαν αγοράζοντας τις ξεχωριστές χειροτεχνίες το κοινωνικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ, η οποία στεγάζεται στην Παιδόπολη Αγριάς εξυπηρετώντας φέτος 70 περίπου παιδιά με κάποια μορφή αναπηρίας, καθώς και ορισμένες μαθησιακές δυσκολίες.
Οι χειροτεχνίες, οι κατασκευές, τα εδέσματα ετοιμάστηκαν με μεράκι και πολλή οργάνωση από τα μέλη και τους εθελοντές της ΕΛΕΠΑΠ, μια προσπάθεια που ξεκίνησε αρκετούς μήνες πριν, ώστε να παρουσιαστεί στον κόσμο το πολύ όμορφο αυτό αποτέλεσμα.
Ο φιλόξενος και ζεστός χώρος της Εξωραϊστικής Λέσχης πλημμύρισε από χριστουγεννιάτικα στολίδια, δώρα και γλυκίσματα με τους επισκέπτες να δείχνουν την αλληλεγγύη τους για ακόμη μια χρονιά και να μυούνται στο γιορτινό πνεύμα των ημερών.
Η εορταστική ατμόσφαιρα εμπλουτίστηκε με μουσικό πρόγραμμα από τη χορωδία «Ιωνία».

Η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ κ. Πέπη Παπανδρέου επισήμανε πως «στο μπαζάρ διατέθηκαν χειροποίητες δημιουργίες, χριστουγεννιάτικα δώρα, στολίδια και γλυκά, φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη από τις εθελόντριες και τα μέλη της διοίκησης της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου. Υπήρχαν η φαντασία, το μεράκι, η συνεργασία και για περισσότερους από τρεις μήνες εργαζόμασταν για το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ. Ήταν μια συλλογική δουλειά που την απόλαυσαν οι συμπολίτες μας, οι οποίοι χρόνο με τον χρόνο αυξάνονται. Άλλωστε πέρα από τους φίλους και τους γνωστούς υπάρχει και η ανανέωση με νέους συμπολίτες που επισκέπτονται το φιλανθρωπικό μας μπαζάρ».

Πηγη: Φώτης Σπανός, Εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΊΑ