Η φωτο στάλθηκε στην επιτροπή και είναι τραβηγμένη σήμερα στις 6μμ

“Ασύδοτη αλλά και ανεξέλεγκτη η ΑΓΕΤ-Lafarge συνεχίζει την πολιτική διασποράς θανατηφόρων ρύπων που σκοτώνουν με πρωτοφανείς ρυθμούς τους Βολιώτες” καταγγελει με αναρτηση της στη σελιδα της στο FB η Επιτροπή Πολιτών ενάντια στην καύση σκουπιδιών. Η ανακοινωση που συνοδευεται από σημερινη φωτογραφία ρυπανσης επικρινει Δημο και Περιφερεια γοα την σταση τους σημειώνοντσς:
“Ένα νέο φορτίο θανάτου ξεφορτώνεται στο λιμάνι της με τις τοπικές αρχές, Δήμο και Περιφέρεια, να σιωπούν εκκωφαντικά, να εξωραϊζουν το μαζικό έγκλημα και να ξεπλένουν την πολυεθνική (γιατί άραγε;), καθησυχάζοντας την ανησυχία του κόσμου με ανακοινώσεις του τύπου έγιναν μετρήσεις σε δείγματα των σκουπιδιών και είναι κατάλληλα προς καύση .
Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου καταγγέλλει την νέα κτηνωδία και καλεί τους πολίτες να ετοιμάζονται για νέους αγώνες σε όλα τα επίπεδα. Ο αγώνας μας, αγώνας ζωής, συνεχίζεται. Η φωτο στάλθηκε στην επιτροπή και είναι τραβηγμένη σήμερα στις 6μμ. Τώρα που χώρες της Ασίας επιστρέφουν τα σκουπίδια άλλων χωρών και δεν τα δέχονται, ας τα στέλνουν σε εμάς που είμαστε φιλόξενοι και δεν λέμε ποτέ όχι!!”