Ο Βόλος υποδέχεται τη… σύγχρονη Αταλάντη, την π. Μις Ελλάς Σύλβια Αντώναρου και το 4ο Fashion Show ΑΜΕΑ, το οποίο εκείνη έχει εμπνευστεί και με πάθος υλοποιεί, εμπνέοντας όλο και περισσότερους. Η επιλογή του Βόλου, κάθε άλλο παρά τυχαία φαντάζει γι’ αυτή τη… σύγχρονη Αταλάντη, που έχει ξεκινήσει τη δική της εκστρατεία, προκειμένου ν’ αναδείξει πώς δεν υπάρχουν άνθρωποι «διαφορετικοί», αλλά να καταλάβουμε όλοι ότι υπάρχουν Μόνο Άνθρωποι.

Μια ομάδα εθελοντών με ιδρύτρια την Ευγενία Φραγκούλη και πρόεδρο την Αθηνά Ζέρβα (προπονήτρια της Εθνικής Κωφών Μπάσκετ Γυναικών Ελλάδος χρυσή Ολυμπιονίκης) ίδρυσαν στο Βόλο την ΚΟΙΝ.ΣΕ.Π ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΆ με σκοπό την στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και γενικά κοινωνική δράση. Στα πλαίσια του ανώτερου σκοπού της ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΆΣ συνδιοργανώνουμε με το σωματείο ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΈΣ ΑΝΆΓΚΕΣ ΜΌΝΟ ΆΝΘΡΩΠΟΙ (με πρόεδρο την κυρία Σύλβια Αντώναρου ) διάφορες δράσεις. Σαν πρώτη δράση διαθέσαμε στην πόλη του Βόλου ημερολόγια προς ενίσχυση του ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΊΟΥ ΒΌΛΟΥ και στη συνεχεία πραγματοποιούμαι την 4η ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΑ ΕΠΊΔΕΙΞΗ ΜΌΔΑΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ την 1η Απριλίου στο Βόλο και ώρα 6μμ έως 9μμ στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Βόλου Πεδίο Άρεως με σκοπό την ένταξη των ατόμων με αναπηρία στην καθημερινότητα, έχοντας συνδιοργανωτές τηνΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΊΑΣ και τον ΔΉΜΟ ΒΌΛΟΥ Επίσης μας στηρίζουν οι: ΙΠΠΌΚΑΜΠΟ, XENIA DOMOTEL VOLOS,ΔΏΣΕ ΖΩΉ, ΕΨΑ, NIKOLATOS,PARK HOTEL VOLOS, MONEY MANAGERS, E-CONSULTING ΚΟΡΏΝΑΣ ΕΥΆΓΓΕΛΟΣ, KRITSA GASTRONOMY HOTEL, GAS GROUP PELAGIADIS, VASSILIS MORALIS, ΜΉΛΟ ΤΗΣ ΈΡΙΔΟΣ BY KARAISKOS FAMILY, PANDEMONIO ΠΟΛΥΚΑΤΆΣΤΗΜΑ, PANDEMONIO OUTFIT & MORE, ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΣΚΠ ΑΥΤΟΆΝΟΣΑ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΦΊΛΩΝ ΑΥΤΏΝ (ΤΟ ΣΤΈΚΙ), NEVRONAS,INFO BASKET, NEMERTES, STEKI RADIO,RADIOSUN, NOTIANS VOICE.GR, LESXH EIDIKVN DYNAMEVN NOMOY MAGNHSIAS, MPAXARIKO, KREATOS TEXNH, OLIVE PRESS,ΦΟΡΜΙΛ PLUS, LOUTIN, EL FOR SAM, THE LOOK.GR. MEN’S FASHION, ΤΟ ΚΟΥΦΈΤΟ,ΠΑΙΔΙΚΆ TITI, OGGI KIDS, ΚΛΙΠ,ΒΆΣΩ LINGERIE, ΑΦΉ, ΚΕΝΤΡΊ DRINKS & COFFEE, ΙΕΚ ΔΉΜΗΤΡΑ, NOUFARO, GREAT, ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΉ ΈΝΩΣΗ ΑΤΌΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΉΡΥΝΣΗ ΚΑΤΆ ΠΛΆΚΑΣ, ΑΈΡΙΝΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΌΠΟΥΛΟΣ, ΚΊΚΑ,JAM MUSIC CAFE, KARAMALEGOS, GYM WAY, ΝΑΥΠΗΓΕΊΟ ΡΈΠΠΟΣ.

Για την εκδήλωση θσ δοθεί συνέντευξη τύπου την Παρασκευή 15/3/2019 και ώρα 13,00 μμ στο ΞΕΝΊΑ ΒΌΛΟΥ 

Πληροφορίες: https://www.stekiradio.gr/news/4h-epidiksi-amea-ston-volo-1h-apriliou/ —  Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής & Κοινωνικής Ωφελείας «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ» Υπηρεσίες Κοινωνικής Μέριμνας   ΡΟΖΟΥ 84 – Τ.Κ.: 383 33 – Βόλος Τηλ: +30 2421 107052  Κινητό Τηλ: 6932872045

Το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ ΣΗΜΕΊΩΜΑ ΤΉΣ Κ. ΣΎΛΒΙΑΣ ΑΝΤΏΝΑΡΟΥ 

Η Χρυσούλα Αντώναρου (Σύλβια) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 28/02/1973.Η καταγωγή της είναι από την Μάνη Λακωνίας και μητέρα δύο τέκνων. Απόφοιτος Διοίκηση και Διαχείριση- Γραμματειακής Υποστήριξης Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών. Σε νεαρά ηλικία ασχολήθηκε με τον χώρο της μόδας καθώς και τον υπηρέτησε σχεδόν 20 χρόνια. Το 1987 έλαβε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς του περιοδικού “Ντίσκο Moda In” όπου κέρδισε και τον ανάλογο τίτλο. Στην πορεία αποφάσισε να πάει στα πανελλήνια καλλιστεία όπου και εκεί κερδίζει τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μiss Ελλάς. Ακολουθώντας τον χώρο όπου αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ από τους Έλληνες σχεδιαστές και τους διοργανωτές επιδείξεων μόδας, συνέχισε μέχρι το 2000.
Όπου αποφασίζει να αποσυρθεί λόγου σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Παλεύοντας για αρκετούς μήνες και βλέποντας διάφορες αλλαγές στο σώμα της, παραμένει στο κρεβάτι με πάρεση (μερική αναπηρία δεξιάς πλευράς) αντιμετωπίζοντας καθημερινά την επιδείνωση που δεχόταν. Αφού ξεπερνά το πρόβλημα υγείας, και στέκεται στα πόδια της αποφασίζει να ιδρύσει ένα σωματείο εθελοντισμού και πράξης. Σήμερα λοιπόν: Ιδρύτρια και πρόεδρος του συλλόγου “Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες μόνο άνθρωποι” με γνώμονα την αγάπη και την ένταξη τον ΑΜΕΑ στην καθημερινότητα. Αφιέρωσε την ζωή της και συνεχίζει εθελοντικά να βρίσκεται κοντά στα άτομα με αναπηρία .Τα Μ.Μ.Ε ασχολήθηκαν με την εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά τηs και βραβεύθηκε πολλές φορές από αθλητικούς συλλόγους.
*Βραβεύσεις: -Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών
-UNESCO Νοτίων Προαστίων
-Δήμος Δάφνης-Υμηττού (“Μαζεύω-Προσφέρω-Ανακυκλώνω Καπάκια”).Δράσεις: Διοργάνωσε την πρώτη επίδειξη μόδας ΑμεΑ στην Ελλάδα. Υπό την αιγίδα των Δήμων Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης Β.Β.Β, Ρόδου Δωδεκανήσων καθώς και τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης. Συνδιοργανωτές με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου στην πρόσφατη εκδήλωση “Θέλω να περπατήσω…μπορώ”. Συνδιοργανωτές με το Δήμο Ζωγράφου στην πρόσφατη εκδήλωση “Συμβαδίζω, Βαδίζω “Χορηγός διαφόρων Αθλητών καθώς και συλλόγων”. Παροχές διαφόρων χορηγιών αμαξιδίων, σίτισης οικογενειών καθώς και προσφορές διαφόρων αναγκών. Στους εξής συλλόγους:
-Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ
-ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ
-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ “ΠΕΙΡΑΙΑ”
-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΈΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΌΝΩΝ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ ” Η ΧΑΡΑ” Συνεχίζοντας το έργο με μια χούφτα ανθρώπων που γνώμονα έχουν την ΑΓΑΠΗ. Σκοπός του σωματείου είναι η προσφορά και όχι η εισπραξιμότητα!!