Την Ανώτατη Τιμητική Διάκριση της Τοπικής μας Εκκλησίας, τον Χρυσό Σταυρό μετά Διπλώματος. απένειμε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, στον Πρωτ. Δημήτριο Βουτσελά, επί 34 χρόνια εφημέριο και Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Ν. Ιωνίας. Πρόκειται για εναν ένα ευλαβή Κληρικό στο πρόσωπο του οποίο επιβραεύτηκε η πολυετή και καρποφόρο διακονία του.

Εκτενές βιογραφικό σημείωμα του π. Δημητρίου ανέγνωσε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης. Από την μεριά του, ο Σεβασμιώτατος εξήρε το έργο του π. Δημητρίου στην ενορία του, όπου ενοικεί ένα ευαίσθητο κομμάτι του ποιμνίου της Τοπικής μας Εκκλησία, η μεγάλη κοινότητα των ΡΟΜΑ. Τον χαρακτήρισε «εξαιρετικό ποιμένα» και τον ευχαρίστησε για την όλη προσφορά του στον τόπο μας, ενώ εξήρε το παράδειγμα το βίου του, που λειτουργεί υποδειγματικά για τους νεωτέρους.

Ο τιμηθείς Κληρικός αντιφώνησε λέγοντας ότι «βαθιά συγκινημένος για τη σημερινή μεγάλη τιμή που μού γίνεται, δοξολογώ τον Άγιο Θεό για όλες τις ευλογίες και τις ευεργεσίες που μου χάρισε κατά την επίγεια πορεία μου, και μάλιστα, διότι με αξίωσε να Τον διακονήσω, εγώ ο ευτελής και ανάξιος, μαζί με τους Αγγέλους Του στο άγιο Θυσιαστήριο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη τιμή που μπορεί νά δεχθεί άνθρωπος επί της γης…».