Κάποιος να τους πει της Κατερίνας Παπανάτσιου και του Αλέξη Μεϊκόπουλου πως δεν τους κάνει καλό και ειναι λιγο αστείο να βγάζουν Δελτίο Τύπου για τις πίτες στις οποίες παραβρέθηκαν. Μόνο στο FB παιδιά μόνο…Δείτε την Μαρίνα…

Συμμετοχή της Κ. Παπανάτσιου σε εκδηλώσεις το τριήμερο 17, 18, 19 Ιανουαρίου 2020

Η Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μαγνησίας κ. Κατερίνα Παπανάτσιου, παρευρέθηκε σε τοπικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο από 17 έως 19 Ιανουαρίου 2020.

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου παρακολούθησε τον πανηγυρικό εσπερινό στην εκκλησία του Πλάτανου Αλμυρού στα πλαίσια της γιορτής του Αγ. Αθανασίου, πολιούχου του χωριού και ακολούθησε την περιφορά της εικόνας στους δρόμους του Πλατάνου.

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου παραβρέθηκε στο χώρο του Οινοποιείου της Νέας Αγχιάλου, όπου τελέστηκε αρτοκλασία για τον εορτασμό του Αγ. Αθανασίου προστάτη του Αγροτικού Παραγωγικού Συν/μου Ν. Αγχιάλου ” Η ΔΗΜΗΤΡΑ”, καθώς και στην δεξίωση που παρέθεσε ο Πρόεδρος του Συν/μου, όπου παρουσία του Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου ακολούθησε η κοπή
της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνεταιρισμού.

Η κ. Παπανάτσιου συνεχάρει τον Α.Σ. Νέας Αγχιάλου για τη δυναμική και μακρόχρονη πορεία του και δήλωσε ότι στηρίζει πάντοτε τον ΑΣ Αγχιάλου, που αποτελεί λαμπρό παράδειγμα του συνεταιριστικού κινήματος.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, συμμετείχε στην εκδήλωση – κοπή πίτας του Συλλόγου Κωφών και Βαρήκοων Μαγνησίας όπου δήλωσε τη πρόθεσή της για συνεχή επικοινωνία, ανταλλαγή απόψεων και υποστήριξή τους στα θέματα που τους απασχολούν.

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ποντίων Μαγνησίας, και στη συνέχεια στην κοπή πίτας του Συλλόγου Θρακών Βόλου. H κ. Παπανάτσιου συνεχάρη τους συλλόγους για το συνεχές και αξιόλογο έργο τους και τη προσπάθειά τους για τη διατήρηση των παραδόσεων και των εθίμων τους και ευχήθηκε σε όλους ένα δυναμικό και δημιουργικό 2020.

Το Δελτίο Τύπου Μεϊκόπουλου

Στον Βόλο βρέθηκε ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος για μια σειρά εκδηλώσεων στις 17-19 Ιανουαρίου 2020.

Την Παρασκευή 17/01/2020, ο Βουλευτής παρευρέθηκε στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του τέως προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Λάζαρου Γαϊτάνη, «Αρχαίων φωτοσκιάσεις» και «Θωριές σε φόντο γκρίζο».
Πλήθος κόσμου αγκάλιασε την εκδήλωση που ήταν αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας των φορέων πολιτισμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού «Μαγνήτων Κιβωτός» με το Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής παρευρέθηκε στον ετήσιο χορό του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου ενός ιστορικού συλλόγου με σημαντικές επιτυχίες και σταθερή παρουσία στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας και της χώρας και ευχήθηκε σε όλους και όλες Καλή αθλητική χρονιά.
Το Σάββατο 18/01/2020, ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος παρακολούθησε τη συναυλία παραδοσιακής μουσικής “Στους δρόμους της μουσικής μας παράδοσης” που διοργάνωσε η Ηπειρώτικη Αδερφότητα Ν.Μαγνησίας. Ο Βουλευτής ανέφερε ότι ο σύλλογος, που συμβάλλει σημαντικά στη διατήρηση των παραδόσεων και εθίμων της Ηπείρου και πλουτίζει πολιτισμικά την πόλη του Βόλου, μας έφερε ακόμα μια φορά κοντά στις μουσικές παραδόσεις της χώρας μας.

Ο κ. Μεϊκόπουλος βρέθηκε, στη συνέχεια, στον Αλμυρό για τον ετήσιο χορό και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΛΜΥΡΟΥ, όπου συνομίλησε και ευχήθηκε στον κόσμο της περιοχής. Η Ένωση, όπως είπε, πάντα δραστήρια, με το θεσμικό της ρόλο δίνει σταθερά το παρόν σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο, προασπιζόμενη τα δικαιώματα των μελών της.
Την Κυριακή 19/01/2020, ο Βουλευτής παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις δύο συλλόγων με σημαντικό αποτύπωμα στην πολιτισμική ταυτότητα του Βόλου και μεγάλη συμβολή στη διατήρηση των παραδόσεων και εθίμων, συγκεκριμένα της Ένωσης Ποντίων και του Σύλλογος Θρακών Ν. Μαγνησίας. Σημείωσε ότι η πολιτισμική μας κληρονομιά αποτελεί την παρακαταθήκη μας για τις επόμενες γενιές και γι’ αυτό οι δράσεις διάσωσης και ανάπτυξης της πολιτιστικής μας συνείδησης θα πρέπει να στηρίζονται έμπρακτα από όλους τους φορείς του τόπου.

Τέλος, ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία συμμετείχε στην εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣ Ολυμπιακού Βόλου 1937 με πλήθος κόσμου από όλα τα αγωνιστικά τμήματα και γονείς αθλητών και αθλητριών.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης είχε τη χαρά να βραβεύσει τη νεαρή αθλήτρια του Ολυμπιακού Βόλου, Ελευθερία Στάμου, η οποία πήρε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Εφήβων – Νεανίδων στην Αίγυπτο κάνοντας όλους μας υπερήφανους και ευχήθηκε καλή χρονιά με υψηλές αθλητικές αποδόσεις και διακρίσεις.