Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Βολιώτικη Χορωδία

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Βολιώτικης Χορωδίας, Γαμβέτα 66, η κοπή της Βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο πατήρ Απόστολος Θάνος. Παρόντες ήταν όλοι οι Χορωδοί, ο Επίτιμος Πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, πολλά από τα αρωγά μέλη του Σωματείου και μέλη του Παιδικού Τμήματος με τους γονείς τους.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπος Σκυργιάννης ανέφερε ότι το 2019 η Βολιώτικη Χορωδία  μπαίνει αισίως στον 82ο χρόνο συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας, συνεχούς εθελοντικής προσφοράς στον Πολιτισμό της χώρας μας. Μπαίνει στο 2019 με αξιόλογο δυναμικό και υψηλούς στόχους, χωρίς εσωτερικά προβλήματα, με την υποστήριξη των φίλων της και της βολιώτικης κοινωνίας γενικότερα. Και αισθάνεται ασφαλής, διότι έχει την βεβαιότητα ότι βρίσκεται, κάθε στιγμή, υπό την σκέπη της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Ανακοίνωσε την καθιερωμένη, πλέον, χοροεσπερίδα την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 στο «Ενυδρείο», μια συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων Τριών Τέκνων «Η Αργώ» στις 8 Μαΐου 2019, μια συναυλία-αφιέρωμα στο σπουδαίο έργο του πρόωρα χαμένου Μάνου Λοΐζου στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου στις 20 ή 22 Ιουνίου 2019, συμμετοχή στο Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας στις αρχές Ιουλίου και μια σειρά άλλων καλλιτεχνικών συμμετοχών υψηλής ποιότητας.

Ακολούθησε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου και οι Αρχαιρεσίες, ύστερα από τις οποίες το Διοικητικό Συμβούλιο της Βολιώτικης Χορωδίας για την διετία 2019-2020 διαμορφώθηκε ως εξής: Πρόεδρος Χαράλαμπος Σκυργιάννης, Αντιπρόεδρος Κωνστανίνος Τόπας, Γραμματέας Αποστολία Βολιώτη, Ταμίας Ελευθέριος Στράκας, Έφορος Άννα Χατζηαναστασίου, Μέλη Ευθυμία Προβιά-Χασιώτη (με αρμοδιότητες αναπληρωτή ταμία) και Γεώργιος Βαγίτσης (με αρμοδιότητες αναπληρωτή γραμματέα).

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι Ελευθερία Νιφόρου, Βαρβάρα Τζοβάρα και Ανδρομάχη Τσιτσιρίκη.

Η Βολιώτικη Χορωδία εύχεται σε όλα τα μέλη, στους πολυπληθείς φίλους, και σε όλο το κοινό του Βόλου, που εδώ και χρόνια παρακολουθεί τις δραστηριότητές μας, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                          Η Γραμματέας

Χαράλαμπος Σκυργιάννης                                                  Αποστολία Βολιώτη