Μετά από 13 μέρες το χωριό μου η Αγία Ρουμέλη το δήμο Σφακίων ξανά πίνει νερό, χάρη στην προσπάθεια των συγχωριανών μου και στο φιλότιμο του υδραυλικού κουκουβιτάκης Λευτέρης.

Δημοσιεύτηκε από Ιωάννης τζατζιμακης στις Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019
Οι κάτοικοι του χωριού στην Κρήτη μπήκαν στον ποταμό για να επισκευάσουν τον αγωγό
Οι κάτοικοι του χωριού στην Κρήτη μπήκαν στον ποταμό για να επισκευάσουν τον αγωγό

Η σφοδρή κακοκαιρία που χτύπησε την Κρήτη είχε ως αποτέλεσμα η Αγία Ρουμέλη να μείνει για 13 ημέρες χωρίς νερό, αφού βράχια έπεσαν και έσπασαν τον πλαστικό αγωγό.

Τελικά οι κάτοικοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και επισκεύασαν μόνοι τους τον αγωγό μπαίνοντας στα ορμητικά νερά του ποταμού.

Οπως γράφει και το  flashnews.gr την Πέμπτη κάτοικοι του χωριού με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γιάννη Τζατζιμάκη, μπήκαν μέσα στα ορμητικά νερά του ποταμού, πέρασαν από τις «Πόρτες» με κίνδυνο να παρασυρθούν από τα ορμητικά νερά και σκεπασμένοι, στην κυριολεξία, από το νερό μέχρι την μέση του σώματός τους, επισκεύασαν την ζημιά.

«Μετά από 13 μέρες το χωριό μου, η Αγία Ρουμέλη του δήμου Σφακίων ξανά πίνει νερό, χάρη στην προσπάθεια των συγχωριανών μου και στο φιλότιμο του υδραυλικού Λευτέρη Κουκουβιτάκη» ήταν το σχόλιο του κ.Τζατζιμάκη στο βίντεο που ανάρτησε.

Πηγή: Οι κάτοικοι στην Αγία Ρουμέλη μπήκαν στον ποταμό και έφτιαξαν τον αγωγό -Ηταν 13 ημέρες χωρίς νερό [βίντεο] | iefimerida.gr