Θα περίμενε κανείς με όλα αυτά που συμβαίνουν στη πόλη στο θέμα της δυσοσμίας (μηνύσεις του Ιατρικού Συλλόγου από τη μία, σύμβαση της Περιφέρειας με τις σούπερ μύτες από τη άλλη κ.ο.κ) πως ο Δήμαρχος Βόλου θα έμπαινε μπροστάρης σε μία σοβαρή αντιμετώπιση του θέματος, ξεκινώντας από τις θέσεις του Δήμου στο ζήτημα του εργοστασίου RDF. Αντ’ αυτού διαβάσαμε πως ο κ. Μπέος έχει άλλα ενδιαφέροντα…

Είπε λέει σε συνέντευξη του στο SDNA ότι ο ΝΠΣ Βόλος σκέφτεται αποχώρηση από τη NOVA αν την πάρει ο Μαρινάκης και τη δημιουργία του Volos TV!!!

« Σκεφτόμαστε την αποχώρηση απ΄την NOVA, εφόσον υπάρξει αγορά της από πλευράς του κ.Μαρινάκη. Δεν έχει να κάνει με τον Μαρινάκη. Είναι θέμα αξιοκρατίας, ισονομίας και κεντρικής διαχείρισης. Ο Βόλος είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης» τόνισε , ενώ σε ερώτηση σχετικά με το αν υπήρξε κάποια επικοινωνία με την ΑΕΚ για το συγκεκριμένο θέμα ανέφερε: «Καμία επικοινωνία. Η υπόθεση έχει ακόμα δρόμο. Εμείς ως Βόλος και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος που βρίσκομαι κοντά στην ομάδα της πόλης μου παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις».

Το θέμα φαντάζει σοβαρό οπότε ως στήλη… θα σας κρατάμε ενήμερους.