Αναπαράγουμε αυτούσια την δημοσίευση στο FB του Δημήτρη Καρεκλίδη που τη συνοδευει με βιντεο από την live μεταδοση του Δημάρχου Βόλου σήμερα στο κεντρο του Βόλου, απο την οποία προκύπτει πως ο δημοσιογράφος Δ.Μαρέδης «καρφώνει», -άλλος ίσως πει «ενημερώνει»- τον Αχιλλέα Μπέο πως δίπλα τους σε καφέ βρίσκεται ο εκδότης της Μαγνησίας. Ο κ. Μπέος που χασκογελά αρχικά με τον Δ. Μαρεδη και τους συνεργάτες του, φωνάζει μετέπειτα περιπεκτικά το μικρό όνομα του Δ.Καρεκλιδη, ο οποίος στην αναρτησή του για το περιστατικό έδωσε τον τίτλο «Ο χαφιές». Απολαύστε τί μπορεί να συμβεί στη πόλη του Βόλου με πρωταγωνιστές τον Δήμαρχο, έναν δημοσιογράφο που διάκειται φιλικά προς αυτόν και έναν άλλο νεαρό εκδότη με τον οποίο βρίσκεται σε σύγκρουση:
«Όπως φαίνεται το τελευταίο διάστημα, προδήλως από τις «συνεντεύξεις» που δίνει στον Astra ο Αχιλλέας Μπέος, ο Δημήτρης Μαρέδης έχει γίνει άμεσος συνεργάτης του. Αυτό ο καθένας το κρίνει όπως θέλει. Σήμερα όμως ο Μαρέδης μας αποκάλυψε ότι έχει και έναν πρόσθετο ρόλο, αυτόν του χαφιέ του Μπέου. Στη διάρκεια του σόου που έδινε από το πρωί ο Αχιλλέας Μπέος για να λύσει, όπως νομίζει, το κυκλοφοριακό, ο Μαρέδης τραβούσε διαρκώς φωτογραφίες και βίντεο. Κάποια στιγμή πέρασα μπροστά από την κουστωδία του, στην Δημητριάδος – Αντωνοπούλου πηγαίνοντας να πάρω καφέ από διπλανό μαγαζί. Δεν ανταλλάξαμε κουβέντα με κανέναν, ούτε με τον Μαρέδη που με είδε, ο οποίος πήγε στη συνέχεια να ενημερώσει τον «αρχηγό» ότι είμαι στο κατάστημα. Από δίπλα ο Βλιώρας ο οποίος είπε οτι είμαι πέντε λεπτά μέσα και δεν βγαίνω, υπονοώντας ότι «ταμπουρώθηκα» και περίμενα να φύγουν. Μετά από δύο λεπτά βγήκα από το κατάστημα, περνώντας από μπροστά τους χωρίς να μιλήσει κανείς και επέστρεψα στο γραφείο μου. Κυκλοφορώ άνετα στην πόλη και πάντα μόνος μου, σε αντίθεση με άλλους που κυκλοφορούν με συνοδεία…

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε.

ΥΓ. Για να μην απορείτε το βίντεο είναι τραβηγμένο από τον συνεργάτη του Μπέου που κάνει live αυτή την πολυδιάστατη δραστηριότητα του Δημάρχου».

Το video που ποστάρισε ο Δ.Καρεκλίδης: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158916609497598&id=684552597