Η αυθόρμητη και τολμηρή απόφασή μου να κατέβω ως υποψήφιος σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Ζαγοράς στις εκλογές της 26ης Μαΐου, είναι αποτέλεσμα της αγάπης μου γι’ αυτό το χωριό και της μεγάλης μου επιθυμίας να συμβάλλω στην ανάπτυξή του.

Η προσωπική μου διαδρομή ξεκινάει από τη Ζαγορά, όπου γεννήθηκα και πρωτοπήγα σχολείο. Από νεαρή ηλικία αντιλήφθηκα την κλίση μου στον αθλητισμό, στον οποίο επιδόθηκα ολόψυχα παρά τις δυσκολίες που σήμαινε για μένα αυτή η επιλογή ζωής. Για το λόγο αυτό άλλωστε, στην ηλικία των 16 ετών μετακόμισα στο Βόλο, προκειμένου να δουλέψω σκληρά και πειθαρχημένα με σκοπό να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Ασχολήθηκα με το άθλημα της Κωπηλασίας καθώς αυτό με γέμιζε ψυχικά, παρόλο που οι δοκιμασίες του σώματος ήταν επίπονες, χωρίς ποτέ να δειλιάσω και να σκεφτώ να τα παρατήσω. Με σκληρή δουλειά κατόρθωσα να κερδίσω δέκα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και να εκπροσωπήσω επάξια τη χώρα μου στο εξωτερικό, κερδίζοντας μάλιστα την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων το 1993. Στη συνέχεια, ασχολήθηκα και επιστημονικά με τον αθλητισμό, σπουδάζοντας στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησα το 1999.

Με το πέρασμα των χρόνων, η διαρκής αγάπη μου για τον αθλητισμό με έβγαλε από τα σκάφη της κωπηλασίας και με πήγε στην άσφαλτο και το χώμα. Για 9 χρόνια, από το 2006 έως το 2015 ασχολήθηκα με τον μαζικό αθλητισμό, συμμετέχοντας σε 15 Μαραθωνίους ασφάλτου και βουνού, εντός κι εκτός Ελλάδος, αλλά και σε πολλούς ακόμη μικρότερους αγώνες. Η πειθαρχία και οι δοκιμασίες της προπόνησης, η πηγαία χαρά της κίνησης και η ασύγκριτη ικανοποίηση ενός τερματισμού, αποτέλεσαν τα εφόδια στον αγώνα μου, ώστε να προωθήσω τα φημισμένα μήλα μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, φορώντας πάντα το λογότυπο του Συνεταιρισμού «Ζαγορίν» στις εμφανίσεις μου.

Από το 2002 μέχρι και σήμερα, εργάζομαι στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και ειδικότερα στο Τμήμα Αθλητισμού, ενώ στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τη διοργάνωση συλλογικών αγώνων (Pilio Run Festival) και πεζοποριών στο μυθικό βουνό του Πηλίου, διαδίδοντας τις ομορφιές του σε κάθε συμμετέχοντα δρομέα αλλά και απλό κόσμο, με μοναδικό μου σκοπό να καταστήσω την ευρύτερη περιοχή του Πηλίου ως τουριστικό προορισμό.

Θα ήθελα να τονίσω, αγαπητοί μου συνδημότες, ότι η αναπτυξιακή πορεία της Ζαγοράς είναι υπόθεση συλλογική. Προϋποθέτει πρωτίστως την ενεργή πολιτική μας συμμετοχή, η οποία έχει την δύναμη να καθορίσει την μελλοντική προοπτική του τόπου μας.

Η ανάγκη για συμμετοχή μου στις φετινές εκλογές με τον συνδυασμό «Κίνηση Ενότητας» με επικεφαλής την Μαρία Σαμαρά, πηγάζει από αγωνία για το μέλλον αυτού του τόπου, αλλά και για το μέλλον των νέων, που επιμένουν και παραμένουν στον τόπο τους ή επιστρέφουν σε αυτόν. Πηγάζει από την ανάγκη να εργαστώ και να συμβάλλω στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού και μαζικού αθλητισμού στην περιοχή του Δήμου.

Για τους παραπάνω λόγους, ζητάω την στήριξή σας στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.
Δώστε μου με την ψήφο σας την δυνατότητα να στηρίξω το Δήμο μας και τα συμφέροντά του.

Υπάλληλος Τμήματος Αθλητισμού

Περιφερειακής Ενότητας
Μαγνησίας & Σποράδων

Π.Ε. Φυσικής Αγωγής