Το 6ο Startup Weekend Volos υποστηρίζεται και από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Κατά την διάρκεια των τελευταίων 6 ετών έχουν συμμετάσχει πάνω από 500 άτομα από όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου , οι συμμετέχοντες σχηματίζουν ομάδες και σχεδιάζουν πρωτότυπα επιχειρηματικά projects, τα οποία παρουσιάζουν στο κοινό και στους κριτές – επιχειρηματίες/επενδύτες. Οι καλύτερες ομάδες κερδίζουν διάφορα βραβεία και υποστήριξη για να συνεχίσουν με την ιδέα τους!

Το Startup Weekend είναι ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος αποτελείται από νέους, και φιλόδοξους ανθρώπους, ανάμεσά τους και επιχειρηματίες.

Όλα τα μέλη της παγκόσμιας αυτής διοργάνωσης έχουν ως στόχο να εμπνεύσουν, να διδάξουν και να εμψυχώσουν άτομα που ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα, ώστε να μοιραστούν τις ιδέες τους, να δημιουργήσουν ομάδες και μέσα σε 54 ώρες να δημιουργήσουν μια start-up επιχείρηση.

Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε μέρος αυτής της πρωτοποριακής διοργάνωσης, καθώς πρόκειται για ένα παγκόσμιο κίνημα που μετράει 3000+ εκδηλώσεις σε 110+ χώρες σε όλο τον κόσμο και στόχος μας είναι να εδραιώσουμε τον Βόλο και την περιοχή της Θεσσαλίας στην παγκόσμια αυτή επιχειρηματική κοινότητα.