Οι Μικρασιατικοί Σύλλογοι: «To Εγγλεζονήσι», «Ίωνες», «Μνήμες Προσφύγων», «Μαγνήτων Κιβωτός» για τη διάσωση του Πολιτιστικού Αποθέματος», η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας «Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων», το βιβλιοπωλείο ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βασίλη Ι. Τζανακάρη «ΣΜΥΡΝΗ 1919-1922
Αριστείδης Στεργιάδης εναντίον Χρυσόστομου» το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019,στις 7 μ.μ., στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας (Μανδηλαρά και Σταδίου, Βόλος).
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Μαγνησίας και ποιητήςΑντώνης Δ. Αντωνίου. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Δακτυλάς. Συντονίζει ο εκπαιδευτικός και ταμίας της Εστίας Μικρασιατών «Ίωνες» Πασχάλης Δήμου. Θα ακολουθήσει προβολή οπτικοακουστικού υλικού. Ο Βασίλης Ι. Τζανακάρης θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του. Την εκδήλωση θα κλείσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού και πρόεδρος της «Μαγνήτων Κιβωτού» κ.κ. Ιγνάτιος.