Το βιβλίο του Μάνου Ζαχαριουδάκη

Γράφει ο συγγραφέας στην πρόσκλησή του:

«Θα με τιμούσε και χαροποιούσε η παρουσία σας στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου μου «Αντρας γιε μου για να γίνεις…», την Τετάρτη 27 Φεβ. , στις 7 μ.μ. , στο Θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής Βόλου.

Το βιβλίο είναι ένα «συμπυκνωμένο» ψυχολογικό ποιητικό δοκίμιο για την ηθική διαμόρφωση ενός νέου ολοκληρωμένου σύγχρονου Άντρα (και Γυναίκας! «Ανθρώπου» γενικότερα…), εμπνευσμένο από το ΑΝ του Κίπλινγκ και γραμμένο ποιητικά από έναν πατέρα/ψυχολόγο για το γιο του…

Το βιβλίο θα σχολιάσουν και θα αναγνώσουν οι εκλεκτοί φίλοι και επιστήμονες Βασίλης Αναγνωστόπουλος (φιλόλογος, επιτ. καθ. Παν. Θεσ), Απόστολος Παντσάς (ιατρός, συγγραφέας), Στέργιος Πίσπας (ψυχίατρος), Γρηγ. Γαλάτης (σκηνοθέτης, ηθοποιός) [και με επιφύλαξη ίσως ακόμη μια εκλεκτή κυρία)! Την εκδήλωση θα συντονίσει η φίλη Μαρία Ζαχαριά (σκηνογράφος και συγγραφέας).

Υπόσχομαι θα είναι μια ξεχωριστή βραδυά, γεμάτη αποστάγματα κλασσικής Σοφίας, ψυχοθεραπευτικής Εμπειρίας, ουσιαστικού ανδρισμού-Ανθρωπισμού, Ποίηση, Πνεύμα κι Ελπίδα για το μέλλον!

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την ενίσχυσή σας, κυρίως προς τα ηθοπλαστικά μηνύματα του βιβλίου…!

Θα χαρώ να σας δώ στην Παλιά Ηλεκτρική!

Μάνος Ζαχαριουδάκης, Ph.D
Κλιν. Ψυχολόγος/συγγραφέας»